top of page

POLÍTICA D'ENVIAMENT

El transport dels articles comprats s’efectuarà a través del servei de transports contractat per CENTRE COMERCIAL SONJA 1968, S.L. El termini de lliurament estarà subjecte a el tipus d’enviament i ciutat de lliurament. Per a evitar incidències en el lliurament (direccions errònies, impossibilitat de trobar a algú al domicili, etc.) és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari sent indispensable omplir la casella relativa al telèfon de contacte.

 

Actualment el preu de transport a domicili és de 5€, per a lliuraments nacionals a la Península (no es fan lliuraments a les illes). No es pagarà transport quan la comanda es reculli a la botiga física Sonja Casa i Estils. Tampoc es pagarà transport per a comandes superiors a 30€. El preu del transport estarà inclòs al preu final una vegada es confirmi la comanda i abans d’introduir les dades del pagament.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I CANVIS

Si per a qualsevol motiu no queda satisfet amb el producte, disposa d’un termini de 30 dies a partir de la data de lliurament del producte per a realitzar el canvi o devolució. 

Les devolucions dels productes poden realitzar-se de la següent manera:

1.     De manera gratuïta a la nostra botiga. S’ha de presentar la factura.

2.     Per correu o missatgeria, havent de suportar vostè els costos directes de la devolució, com ara les despeses de transport.

 

Els productes hauran de ser retornats en el següent estat:

  • No s’han d’haver usat, rentat o danyat.

  • Han de conservar l’etiqueta original.

  • Ha d’incloure una còpia de la factura.

  • Ha d’incloure una nota explicant el motiu de la devolució.
     

Envieu el paquet a:

SONJA CASA I ESTILS

CRTA. VILADAMAT A L’ESCALA KM 18

17130 L’ESCALA, GIRONA, SPAIN

 

Per a qualsevol altre dubte podeu contactar a sonjacasaiestils@gmail.com

Contact
bottom of page